Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Las

Selang Las

Selang Las uga diarani selang kembar, selang oksigen-asetilena, dirancang khusus kanggo welding lan solder. Selang iki digawe saka selang udara las dobel, tahan api, tahan resistansi lan ora ana seret aborsi ing lemah. Fleksibel lan apik kanggo ditangani, selang sulih sing cocog kanggo selang karet las. Minangka lapisan penguatan sing beda, tekanan kerja bisa 20-40bar.

Minangka salah sawijining produsen selang las Cina paling profesional, pemasok, grosir, kita entuk selang massal Grosir.



View as  
 
<1>
Selang Las Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Las ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.