Ngarep > Produk > Selang PVC > Tubing Vinil

Tubing Vinil

Tubing Vinil minangka jinis selang PVC bening lan transparan, sing diekstrusi dening PVC murni lan prawan, biasane digunakake ing kahanan tekanan rendah, kayata banyu, kimia lemah, lan pangiriman cairan liyane ing kulawarga, industri, taman, lsp. Panganan tabung vinil kelas digawe saka formula bahan bahan panganan khusus, sing akeh digunakake kanggo susu, anggur, omben-omben, kemacetan, lsp.

Minangka salah sawijining produsen tabung vinil China paling profesional, pemasok, grosir, kita entuk selang akeh.



View as  
 
<1>
Tubing Vinil Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Tubing Vinil ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.