Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Hisap PVC

Selang Hisap PVC

Selang Hisap PVC digawe saka bahan PVC sing berkualitas kanthi tulangan heliks PVC sing kaku. Miturut tutup sing beda, bisa dadi selang nyedhot permukaan sing mulus lan selang sedhot PVC bergelombang spiral. Selang iki dirancang khusus kanggo pasokan banyu biasa, nyedhot lan got, lan kanggo ngangkut macem-macem partikel bubuk lan cairan, umume digunakake ing karya sipil lan bangunan, pertanian, pertambangan, konstruksi, kapal lan perikanan.
Selang sedhot PVC sing dikencengi serat dikuatake kanthi benang poliester kanthi heliks PVC kaku, selang iki tekanan kerja luwih dhuwur tinimbang selang sedhot normal.
Minangka salah sawijining produsen, supplier, grosir, selang nyedhot, Cina, nyedhiyakake selang akeh Grosir.



View as  
 
Selang Hisap PVC Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Hisap PVC ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.