Selang Kuat Baja PVC
  • Selang Kuat Baja PVC - 0 Selang Kuat Baja PVC - 0

Selang Kuat Baja PVC

Plastik Sungford minangka pabrikan & pemasok Selang Kuat Baja PVC wis pirang-pirang taun. Pabrik kita dununge ing weifang, Shandong, China. Kanthi kinerja biaya super, produk kita adol panas ing luwih saka 50 negara. Sugeng rawuh pitakon.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plastik Sungford minangka pabrikan & pemasok Selang Kawat Baja PVC wis pirang-pirang taun. Pabrik kita dununge ing weifang, Shandong, China. Kanthi kinerja biaya super, produk kita adol panas ing luwih saka 50 negara. Sugeng rawuh pitakon.

 

Pambuka Produk

Model NO. SFLEX-PSWH

MOQ: 1000kg / 1 ton, FCL 40HC larang regane lan umume

Aplikasi: Banyu sedhot utawa Discharge, Minyak, Granula lan Bubuk

Kandel: 2mm-12mm

Tekanan Kerja: 2bar-10bar

Fitur: Non-Racun, Cahya, Fleksibel, Awet, Anti-Penuaan

Sertifikasi: ISO9001, RoHS

Werna: Transparan utawa Werna

Merek dagang: SFLEX utawa OEM

Paket Transportasi: Standar Ekspor utawa Panjaluk Pelanggan

Spesifikasi: 1/4 "-8"

Asal: Shandong, China

Kode HS: 39173900

 

Struktur Selang Kuat Baja PVC

Semat nganggo kabel dilapisi seng spiral ing njero awak PVC sing empuk kanggo kekuatan ekstra lan tujuan anti statis.

Materi kualitas normal lan bahan bahan panganan sing dipilih.

Tembok pipa bening kristal.

 

Properti & Karakteristik

1, Cahya lan transparan kanthi radius bending cilik.

2, Tahan korosi lan formula minyak.

3, Selang sedhot lan transportasi, ing njaban njaba alus, angel lan fleksibel, resistensi vakum lan kompresi lan kekuatan aksial sing dhuwur.

4, Selang sing jelas nggawe visibilitas sing apik kanggo medium transmisi ing njero.

5, Selang transparan PVC fleksibel ekstra kanthi tulangan kawat baja musim semi.

6, Adaptasi apik kanggo kahanan cuaca sing angel lan tekanan minus.

 

Klasifikasi Selang Kuat Baja PVC
1. Selang bahan panganan digawe saka bahan kelas PVC paling dhuwur, selang iki bebas saka unsur phthalate lan heavy metal.
bisa digunakake kanggo ngirim susu, minuman, minuman keras, bir, senggol lan panganan liyane.
2. Selang anti-statis, kita uga bisa masang kabel kooper dadi selang, selang iki bisa ngindhari blok
mili ing selang amarga statis, banjur nglindhungi pangguna supaya kejut listrik.
3. Selang kawat baja & serat kaping pindho, digawe nganggo kabel baja lan serat berkualitas kanthi maju
teknologi, tulangan dobel, bisa nahan tekanan kaping 2-3 luwih dhuwur dibandhingake karo selang umum.


Spesifikasi

ID khusus (6mm-200) lan kekandelan bisa disesuaikan.

Garis warna sing beda lan ana ing selang.

 

Aplikasi

Hisap lan transfer banyu, minyak, bubuk, granula lan bahan kimia ringan kanthi garis vakum lengkap, jalur pompa industri, jalur pendingin, sistem AC, saluran pasokan udara lan banyu, peralatan cuci, lan wilayah liyane sing mbutuhake puteran sing ketat lan tikungan sing tajem.

Amarga penguatan kawat baja, bisa digunakake kanthi tekanan negatif.

Tabung selang kelas panganan bisa digunakake ing industri panganan.


Packing lan Pangiriman Produk Selang Kawat Baja PVC

Produk kasebut dibungkus nganggo tas anyaman, diikat nganggo tali utawa tali kemasan.

Pengepakan uga bisa dadi kebutuhan pelanggan.

Wektu produksi umume kanggo kontainer 1x20 kaki yaiku 10-15 dina, kanggo kontainer 1x40 kaki 15-20 dina.


Napa milih kita?

Bahan prawan anyar lan kualitas apik banget.

FDA, sertifikat uji SGS kanggo selang kawat baja kelas panganan.

Ekspor pabrik- Rega sing wajar lan kompetitif

Cepet ngirim-15 dina kanggo kontainer lengkap.

Merek pelanggan OEM

Tanggepan cepet: Balesan 24 omah kanggo pitakon utawa pitakon.

Pelacakan kualitas sawise-sales



Panas Tags: Selang Daya Kawat Baja PVC, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.