Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Kawat Baja PVC

Selang Kawat Baja PVC

Selang Kawat Baja PVC nuduhake selang kawat PVC, selang penguat kawat baja, selang spring, sing digawe saka senyawa PVC sing apik kanthi kawat baja galvanis spiral sing dikuat kanthi rata.

Tutup lan tembok selang alus banget, jernih, visual nalika ngirim cairan, gampang ngontrol aliran. Bahan non-toksik, bobot entheng, awet lan fleksibel, umume digunakake kanggo pangiriman banyu, minyak, kimia, bubuk ing pabrik, pertanian, konstruksi, lan bahan kelas panganan bisa digunakake kanggo bahan panganan.

Minangka salah sawijining produsen, pemasok, grosir, selang kawat baja PVC China paling profesional, kita welcome kanggo selang akeh.



View as  
 
Selang Kawat Baja PVC Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Kawat Baja PVC ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.