Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Semprot PVC

Selang Semprot PVC

Selang Semprot PVC digawe saka formula formula khusus kanthi penguatan poliester kekuatan industri, khusus kanggo penyemprotan cat industri, penyemprotan pertanian lan panggunaan kahanan udara tekanan tinggi liyane. Selang iki tahan UV, tekanan luwih dhuwur (WP20-40bar) minangka penguatan lapisan sing beda. Ketahanan fleksibel, kimia lan umur dawa.

Minangka salah sawijining produsen, pemasok, grosir, selang semprotan China PVC cina, paling apik kanggo selang massal Grosir.



View as  
 
<1>
Selang Semprot PVC Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Semprot PVC ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.