Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Flat Lay PVC

Selang Flat Lay PVC

Selang Flat PVC Lay nuduhake selang pelepasan banyu ing banyu datar, selang pangiriman, sing digawe saka teknologi ekstrusi siji langkah saka Korea maju, kualitase luwih apik tinimbang selang rata tradisional. Tabung PVC lan tutup selang diekstrusi bebarengan kanggo njamin ikatan maksimal lan kualitas tinggi, Bobot ringan, tekanan luwih dhuwur. Selang iki digunakake kanggo banyu lan cairan umum ing sektor pertanian, industri, konstruksi, teknik, pertambangan, lsp.
Miturut tekanan kerja sing beda-beda, bisa ditingkatake minangka selang datar sing dipasang ringan, selang datar tugas sedheng lan selang tugas berat (tekanan tinggi) selang datar.

Minangka salah sawijining produsen selang layflat pvc China profesional, supplier, grosir, selam akeh.



View as  
 
Selang Flat Lay PVC Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Flat Lay PVC ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.