Ngarep > Produk > Selang PVC

Selang PVC

Selang PVC minangka tabung PVC fleksibel sing digawe saka senyawa PVC kualitas unggul. Iki fleksibel ekonomis lan lingkungan sing fleksibel, tahan korosi, anti-UV lan umur dawa. Minangka produsen lan pemasok selang PVC profesional ing China, welcome priksaan sampeyan.

Minangka bahan penguat sing beda, selang PVC bisa dadi selang bertulang kawat baja PVC, selang datar dilebokake, selang dikepang PVC, selang kebon PVC, selang udara PVC, selang Las PVC, lsp. Kanthi penguatan heliks PVC sing kaku, bisa dadi selang sedhot PVC; tanpa tulangan, Bisa dadi selang PVC Mbusak utawa tabung Vinil.

Selang PVC umume digunakake kanggo pangiriman banyu, minyak, udara, gas, kimia lemah, bubuk, lsp ing pertanian, industri, konstruksi, teknik, lsp.



View as  
 
Selang PVC Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang PVC ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.