Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Taman PVC

Selang Taman PVC

Selang Taman PVC digawe saka bahan PVC tahan UV kanthi kekuatan penguat benang poliester kanthi dhuwur, desain khusus kanggo panggunaan ruangan, ora ana sunar srengenge suwene, pancen pokok sajrone ngurus pekarangan, kerja ing pekarangan, lanskap, reresik lan ngolah kebon. Selang kebon iki dibangun saka jinis PVC anyar lan bobot entheng kanggo gampang ditangani. Digunakake sacara wiyar kanggo taman, lapangan kulawarga, ngumbah mobil, ngilekake banyu komunis lan ngumbah.

Jaring serat crocheting inlay minangka tulangan, selang taman PVC dikiatake serat non-torsi duweni resistensi torsi sing luwih apik tinimbang selang PVC umum lan uga duwe wektu kerja luwih dawa.

Minangka salah sawijining pabrikan selang taman pvc China paling profesional, supplier, Grosir.



View as  
 
Selang Taman PVC Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Taman PVC ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.