Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Daya Serat PVC

Selang Daya Serat PVC

Selang Daya Serat PVC uga selang dikepang PVC, sing umume cetha selang PVC kanthi benang serat poliester dikuatake. Bisa ditandhani garis warna sing beda ing selang supaya luwih ayu. Tabung transparan bisa nyedhiyakake efek visual sing apik banget kanggo cairan ing selang.
Selang Daya Serat PVC digunakake akeh kanggo pangiriman cairan umum ing sektor pertanian, industri, proyek, lsp.

Minangka salah sawijining produsen selang, pemasok, grosir, selang Cina Grosir serat pvc profesional, kita welcome kanggo selang massal Grosir.



View as  
 
<1>
Selang Daya Serat PVC Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Daya Serat PVC ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.