Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Mbusak PVC

Selang Mbusak PVC

Selang PVC Clear uga diarani tabung vinil, sing digawe saka bahan PVC kualitas super lan tanpa tulangan. Umume bening kaya kristal, entheng lan fleksibel, bisa nahan penanganan kasar lan panggunaan kaping. Interior lan njaba Gamelan sing ngalangi klempakan endhepan lan ngidini gampang aliran lan flushing. Selang iki tahan abrasi lan korosi, gampang digunakake, bentuk, lan ditekuk lan bisa gampang dipotong dening alat pemotong apa wae. Umumé tahan kanggo alkali, alkohol, lan asam lan bahan kimia ringan.

Minangka salah sawijining produsen, pemasok, grosir, selang, Grosir China profesional sing jelas, selang selang akeh.



View as  
 
<1>
Selang Mbusak PVC Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Mbusak PVC ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.