Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Kepang PVC

Selang Kepang PVC

Selang Jalur PVC nuduhake selang tulangan serat PVC, selang dikepang serat, sing digawe saka bahan PVC prawan murni kanthi penguatan poliester, biasane digunakake kanggo banyu lan pangiriman cairan umum kanthi tekanan normal ing pabrik, pertanian, kulawarga, taman, komunitas, lsp. .

Iki minangka selang PVC sing ramah lingkungan lan ora mambu, awak tabung alus, tahan tahan korosi lan tahan korosi kimia, entheng lan fleksibel, lan bisa digunakake ing lingkungan -10 ° C nganti +65 ° C.

Minangka salah sawijining produsen, pemasok, grosir, selang, Grosir China PVC selang sing paling profesional.



View as  
 
<1>
Selang Kepang PVC Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Kepang PVC ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.