Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Udara PVC

Selang Udara PVC

Selang Air PVC digawe saka senyawa super PVC kanthi tulangan poliester tarik industri sing padhet, sing dirancang khusus kanggo panggunaan kondisi tekanan tinggi. Selang iki entheng, gampang ditangani, tahan tekanan, fleksibel ing kabeh kahanan cuaca. Miturut penguatan lapisan sing beda, tekanan kerja bisa 20bar lan 40bar. Selang udara iki akeh digunakake kanggo alat listrik pneumatik, udara tekanan lan pangiriman banyu.

Minangka salah sawijining pabrikan selang udara China China paling profesional, pemasok, grosir, kita entuk selang akeh.



View as  
 
<1>
Selang Udara PVC Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Udara PVC ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.