Produk

Pabrik kami nyedhiyakake Selang Flat Korea Teknologi Pvc Lay, Selang Taman Pvc, Tubing Vinil. Luwih saka 70% produk diekspor menyang South EastAsia, Timur Tengah, Afrika, Eropa, Amerika, luwih saka 50 negara ing saindenging jagad. 90% pesenan teka saka pelanggan biasa, kita mesthi nggawe pasar bebarengan karo pelanggan ing saindenging jagad. Sugeng gabung karo kita!

View as