Selang Acetylene Oksigen
  • Selang Acetylene Oksigen - 0 Selang Acetylene Oksigen - 0

Selang Acetylene Oksigen

Kita nggawe Selang Oksid Acetylene Oksigen bermutu-taun suwene ing China. Kanthi tekanan kerja sing beda, bisa dadi 1 lapisan utawa 2 lapisan penguat poliester. Kanggo permukaan njaba, bisa dadi cerah lan matte kanggo pilihan pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kita nggawe Selang Oksid Acetylene Oksigen bermutu-taun suwene ing China.

Kanthi tekanan kerja sing beda, bisa dadi 1 lapisan utawa 2 lapisan penguat poliester.

Kanggo permukaan njaba, bisa dadi cerah lan matte kanggo pilihan pelanggan.


Pambuka Produk

Model NO. Pipa selang las

Kekandelan: 2.5mm-5mm

Tekanan Kerja: 20bar-40bar

Suhu Makarya: -10ºC nganti + 70ºC

Medium Transportasi: Oksigen, Asetilena, Udara, Gas

Kelas Kualitas: Ora Ana Kelas Beracun kanggo panggunaan industri

Werna: Biru, Kuning, Abang, Ireng

Paket Transportasi: Film Plastik Transparan dibungkus, tas anyaman utawa miturut panjaluk

Spesifikasi: 1/4 "-1/2"

Asal: Weifang, Shandong, China

Kode HS: 3917390000


Struktur Selang Acetylene Oksigen

Lapisan pencegahan korosi lan resistensi ozon ing lapisan PVC njero

Bahan sing Ditetepake: Serat Kekuwatan Tinggi

Campuran lapisan nganggo PVC utawa karet & karet kanthi ageman.

Lapisan njaba bisa permukaan sing padhang utawa matte (katon kelas dhuwur).


Fitur Selang Acetylene Oksigen

1, Digawe saka interior bahan PVC ireng lan eksterior warna bahan prawan PVC kanthi benang poliester sing dikuatake ing tengah.

2, Kalorone warna ing njero utawa ing njaba bisa kanthi panjaluk.

3, resistensi sing apik kanggo udan, kusut, penuaan, lan ozon.

4, kualitas tinggi, fleksibel, tahan abrasi, bisa diwenehake karo perlengkapan tembaga, macem-macem dawa sing kasedhiya.

5, Ringan lan gampang ditangani

6, tahan tekanan tinggi lan erosi, segel sing aman lan stabil.


Spesifikasi

3 lapisan nggawe tekanan kerja 20bar

5 lapisan nggawe tekanan kerja 40bar (2 lapisan penguat poliester)

Ukuran lan spesifikasi utawa kekandelan apa wae bisa dadi kustomisasi.


Aplikasi Selang Oksigen Acetylene

Digunakake kanthi umum ing mesin las, arsitektur lan pabrik lacquer.

Digunakake kanggo kabeh jinis mesin las lan mesin pemotong logam kanggo ngeterake Oksigen lan Asetilena.

Campuran formula khusus karo resin PVC sing apik lan bahan khusus.

Resistensi tekanan tinggi, resistensi warna, resistensi abrasi sing apik lan ketahanan sing apik.


Rincian Kemasan

Selang oksigen selang kembar asetilena

1: mbungkus film + label sisih + kemasan karton

2: film bungkus + 2-3 kemasan + label sampingan + kemasan karton

3: film sing bisa nyusut + kertu warna + kemasan karton

Pengepakan uga bisa miturut panjaluk pelanggan.


Layanan Kita

1. Umpan balik babagan panjaluk sing gegandhengan karo Sel Oksigen Acetylene bakal diwales sajrone 24 jam.

2. merek pelanggan OEM utawa merek terkenal.

3. Staff sing wis trampil & berpengalaman kudu mangsuli kabeh pitakon nganggo basa Inggris.

4. Tim kontrol kualitas apik.

5. Hubungan bisnis sampeyan karo kita bakal dadi rahasia kanggo pihak katelu.

6. rega pabrik nganggo teknologi Korea.

7. Layanan purna jual sing ditawakake, pelacakan kualitas sawise dikirim.



Panas Tags: Selang Oksigen Acetylene, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.