Panyebab kerut ing permukaan Selang Kawat Baja PVC

2021-06-08

1. Suhu cetakan cangkeme Steel Steel Wire Selang ora rata, lan suhu sing ora rata bakal nyebabake panas bahan produksi sing ora rata. Priksa ring pemanas kanggo mesthekake yen wis sarang ing cetakan cangkem.
2. Efek adhem ora apik. Selang ora digawe adhem sawise produksi, mula suhu banyu adhem kudu diturunake supaya adhem kabeh.
3. Kacepetan traksi ora cocog, lan kacepetan traksi bakal mengaruhi finish permukaan. Kacepetan traksi kudu diatur.
4. Bahan kasebut duwe kotoran, lan kotoran ing bahan baku produksi bakal nyebabake cacat ing permukaan selang lan ngasilake kerutan. Bahan baku kudu diganti.

5. Suhu fuselage lan komponen kurang. Yen suhu sithik banget, proses produksi bakal mengaruhi kualitas pangolahan. Suhu fuselage lan komponen kudu ditambah.

PVC Steel Wire Hose