Standar apa sing kudu ditrapake kanggo plasticizer sing digunakake kanggo ekspor selang plastik menyang pasar Eropa

2021-05-28

Kanggo selang plastik sing diekspor menyang pasar Eropa, kudu konsentrasi 53 jinis zat berbahaya â ‰ ¤0,1%.

Kabeh plasticizer kudu plastik sing ramah lingkungan sing ora ngemot ester phthalate, lan bahan liyane sing ora ngemot kabeh jinis logam abot.

Proses produksi ketat banget, lan angel lulus tes yen ora nggatekake.