Selang Flat Lay Duty PVC
  • Selang Flat Lay Duty PVC - 0 Selang Flat Lay Duty PVC - 0

Selang Flat Lay Duty PVC

Kita nggawe lan nyedhiyakake Selang Flat Lay Duty Medium Duty kanthi kinerja biaya sing apik wiwit taun 2005. Saiki, 70% selang kita diekspor ing saindenging jagad, utamane kalebu Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa lan Amerika. Muga-muga bisa dadi mitra sing bisa dipercaya ing mbesuk.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kita nggawe lan nyedhiyakake Selang Flat Lay Duty Medium Duty kanthi kinerja biaya sing apik wiwit taun 2005. Saiki, 70% selang kita diekspor ing saindenging jagad, utamane kalebu Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa lan Amerika. Muga-muga bisa dadi mitra sing bisa dipercaya ing mbesuk.


Pambuka Produk:

Jinis Produk

Lay tubing rata

Pesenan Minimal

1ton / 1000 kg

FCL utawa dicampur karo selang liyane umume lan hemat biaya

Teknologi

Korea teknologi ekstrusi siji langkah

Ukurane

1â € -12â €

Dawane / gulung

30m / 50m / 100m utawa kustomisasi

Tekanan Makarya

3-10bar / 45psi-150psi

Werna

Kasedhiya warna biru, kuning, abang, ana warna apa wae

Nyithak

Sembarang merek utawa tembung minangka panjaluk

Urusan Lumahing

Gamelan utawa loreng

Wektu Pangiriman

Biasane 15-20 dina kanggo 1x20G Sawise pesen dikonfirmasi.

Istilah Dagang

FOB Qingdao / CFR

Jangka Pembayaran

T / T, L / C Ora bisa dibatalake

Suhu kerja

-10 ° C - 65 ° C

 

Selang pvc lay minangka selang debit banyu sing populer digawe nganggo tutup pvc lan benang poliester sing dikiat. Ana ing lemah, yaiku selang sing datar lan fleksibel. Benang poliester tarik sing dhuwur nyedhiyakake tekanan dhuwur, daya tahan lan kekuatan sing kuat kanggo kabeh sing digunakake kahanan.

Ekstrusi PVC lan lilitan poliester rampung bebarengan, iki uga diarani teknologi Korea maju.

Iki awet banget sanajan njaga fleksibilitas sing cocog lan paling cocog kanggo aplikasi tekanan sedheng, medium lan dhuwur.

 

 

Fitur Selang Flat Lay Duty PVC

Struktur: digawe saka PVC, dikiatake nganggo benang poliester, cetakan crosshair berorientasi kaping pindho, entheng, alus lan ramah lingkungan.

Serat radiasi resistensi suhu tinggi diperkuat, kekuatan tarik, resistensi patah, tekanan tinggi, resistansi korosi, resistensi penuaan, tahan aus, tingkat ekspansi sing kurang.

Cincin batin-Pipa banyu dibungkus cincin batin kuning, sing gampang digulung kanggo disimpen kanthi apik lan digunakake jangka panjang.

Jaminan Kepuasan-Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kami lan kita bakal nanggapi sampeyan sajrone 24 jam lan ngrampungake pitakon nganti sampeyan wareg.

 

Aplikasi

Tanduran lan irigasi alas.

Gelut geni.

Sistem saluran kanggo konstruksi industri.

Distribusi cairan saben dina.

Selang pvc awam digawe kanggo aplikasi ringan lan abot, selang paling umum digunakake ing peralatan pertanian
ing endi aliran banyu terus liwat sistem irigasi dibutuhake.

Panganggone tambahan kalebu pompa banyu, kolam, konstruksi, tambang lan laut.

 

Spesifikasi

Kita bisa nggawe tekanan kerja 3-10bar kanggo macem-macem aplikasi kanthi bobot kg / m lan benang poliester ukuran beda. Poliester ukuran gedhe lan ukuran gedhe bakal digunakake kanggo selang rata tekanan dhuwur lan tugas berat.

Barang No.

Inci

I.D.

M / Gulung

W.P.

B.P.

Bobot

CBM / Roll

MM

M

BAR

KG / Gulung

M

MDLH-025

1 "

25

100

5

15

15

0.017

MDLH-032

1-1 / 4 "

32

100

5

15

17

0.020

MDLH-038

1-1 / 2 "

38

100

5

15

20

0.024

MDLH-045

1-3 / 4â €

45

100

4

12

21

0.029

MDLH-051

2 "

51

100

4

12

22

0.034

100

5

15

24

0.034

MDLH-064

2-1 / 2 "

65

100

4

12

32

0.046

100

5

15

35

0.046

MDLH-076

3â €

76

100

4

12

36

0.060

100

5

15

40

0.060

MDLH-102

4 "

102

100

3

9

53

0.083

100

4

12

55

0.083

100

5

15

60

0.086

MDLH-127

5 "

127

100

4

12

75

0.109

MDLH-153

6 "

153

100

4

12

85

0.141

MDLH-203

8 "

203

100

4

12

170

0.250

MDLH-254

10 "

254

50

3

9

130

0.170

MDLH-304

12 "

304

50

3

9

150

0.225

 

Keuntungan Pabrik

Ekstrusi PVC siji langkah, makethe teknologi Korea Lanjut, bobot entheng selang rata, tekanan dhuwur lan nodelaminasi.

Rega super kualitas, cukup lan kompetitif.

Inovasi berkelanjutan, tim QC profesional.

Layanan OEM.

Tanggung jawab sawise layanan sales, Baleni pesenan saka 90% pelanggan sawise pesen nyoba.

Nggawe kemajuan karo para pelanggan.

 

Rincian Produk Selang Flat Plasma Tugas PVC

Selang datar Lay PVC kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.

Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika lan Eropa minangka pasar ekspor utama.

Kualitas apik, wektu pangiriman cepet lan rega pabrik bisa nggawe kepuasan pelanggan.

 

Panyimpenan Lan Pembuangan

Nyingkirake sisa saka selang sawise digunakake.

Simpen selang ing njero ruangan utawa ing papan sing apik, ana ventilasi sing apik.

Tambahake kemasan selang sabisa.

Selang bisa menehi gas sing mbebayani nalika diobong, sing bisa nyebabake lingkungan, mula aja dibakar.

Disposose selang kudu sesuai karo ukum ing wilayah kasebut.



Panas Tags: Selang Flat Lay Tugas PVC, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.