Selang Flat Korea Teknologi Korea
  • Selang Flat Korea Teknologi Korea - 0 Selang Flat Korea Teknologi Korea - 0

Selang Flat Korea Teknologi Korea

Kita nggawe lan nyuplai Selang Flat Korea Teknologi Korea Lay berkualitas tinggi kanthi rega sing kompetitif wiwit taun 2005. Kita nyedhiyakake jinis selang PVC pirang-pirang taun suwene, kalebu sebagian besar Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Eropa lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kita nggawe lan nyuplai Selang Flat Korea Teknologi Korea Lay berkualitas tinggi kanthi rega sing kompetitif wiwit taun 2005. Kita nyedhiyakake jinis selang PVC pirang-pirang taun suwene, kalebu sebagian besar Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Eropa lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


Pambuka Selang Teknologi Korea Lay Korea

Papan Asal: Shandong, China (Daratan)

Jeneng merek: Sflex utawa OEM

Bahan: Bahan PVC anyar kanthi penguat poliester

Spesifikasi: 3/4â € ³-12â € ³

Dawane: 50m 100m

Kandel: 1mm-4mm

Standar: ISO14001 ISO9001

W.P .: 3-10bar

B.P .: 9-30BAR

Werna: biru, abang, ijo, kuning lsp.

Sertifikasi: ISO9001, SGS, ROHS, REACH

OEM: Nampa

MOQ: 1000kg / 1 ton, FCL utawa dicampur karo selang liyane umume lan hemat biaya.

 

Korea Korea Fitur PVC Lay Lay Flat lan Manfaat

1. Cocog kanggo aplikasi irigasi lan pertanian

2. Elongasi minimal kena tekanan

3. Anti-UV, keluwesan, Anti-kimia, warna apa wae sing kasedhiya.

4. Konstruksi homogen spiral kanggo nyegah pamisahan

Tabung 5.Smooth nyedhiyakake kurang gesekan.

6. Kabeh gulungan kawat duwe inti PVC supaya gampang dibuwang

7. Hoses koil datar supaya gampang disimpen.

8. tahan umur, abrasiveness lan selang bukti jamur.

9. Tahan minyak, pelumas, akeh bahan kimia, lan asam.

 

Konstruksi & Struktur Selang Teknologi Korea Lay Korea

Tabung / tutup yaiku PVC, dikuatake kanthi 3 benang poliester lapis, siji lipit longitudinal lan rong alat spiral.

Kaloro tabung / tutup diekstrusi bebarengan kanggo entuk ikatan maksimal.

Selang datar teknologi ekstrusi siji langkah.

 

Aplikasi Selang Teknologi Korea Korea Lay Lay

Pangiriman lan transfer cairan, kayata banyu, bahan kimia ringan, minyak, lsp.

Digunakake kanthi akeh ing irigasi, tambang, konstruksi, industri, lsp.

Dirancang khusus kanggo aplikasi tekanan sedheng nganti sedheng (3-10bar) kanggo mbuwang bahan kimia banyu & ringan.

Salah sawijining selang PVC paling tahan lama dibandhingake karo selang tradisional.

 

Korea Teknologi PVC Lay Spesifikasi Selang & Parameter

Iki mung kanggo referensi pelanggan, bobot / m bisa dadi panjaluk pelanggan.

Selang layflat tekanan 2-3bar uga kasedhiya.


Produksi Selang Flat Korea Korea Teknologi Korea, Paket lan Pangiriman

PVC Prilling -Polyester Winding-PVC Extrusion-Cooling-Percetakan-Stretch-Packing.

Kemasan normal kanggo selang rata yaiku tas anyaman nganggo kertu kertas lan ditrapake nganggo tali kemasan.

Kertu kertas bisa disesuaikan lan dicithak logo utawa merek pelanggan kanthi pesenan jumlah akeh.

Wektu kiriman: 15 dina kanggo kontainer 1x20ft selang rata.

Pelabuhan: Qingdao, China

 

Korea Teknologi PVC Lay Couplings Selang Flat lan Aksesoris

Plastik Sungford nyedhiyakake blanja siji atap kanggo selang rata kanthi jinis kopling lan klem, kalebu Kopling Selang Camlock, Selang Selang KC Puting, Kopling Selang Lug Pin, Kopling Selang Storz.

Bahan kasebut bisa dadi Aluminium / Baja / Kuningan / PP / Nylon minangka kebutuhan pelanggan.

Kita bisa cocog karo kopling karo selang datar PVC kanggo pelanggan kanthi rega biaya.

 

Bentenipun selang datar PVC lan selang datar dilapisi karet

Sanajan pipa PVC dhewe katon kaya selang nganggo karet, nanging sejatine ora kalebu pipa karet. Ana meh 20 jinis karet, kalebu karet styrene-butadiene, karet alam, karet silikon, lan karet butadiena. Nanging sing jelas, PVC dudu kalebu salah sawijine.

Selang ngeculake PVC luwih irit lan regane murah tinimbang selang karet, uga bobot entheng lan gampang ditangani. Cepet ing banyu, gampang koil, gampang digunakake, cocog karo kabeh jinis acara kerja

Saiki bahan PVC luwih akeh digunakake tinimbang karet kanggo selang debit banyu.



Panas Tags: Korea Korea PVC Selang Flat Lay, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.