Ngarep > Produk > Selang Industri > Selang Hisap Industri

Selang Hisap Industri

Selang Hisap Industri uga dijenengi selang sedhot PVC lan selang sedhot PVC rajutan kain abot, dikuatake kanthi helix PVC utawa loro serat spiral lan tulangan serat poliester. Iki minangka sedhot banyu lan selang debit sing dirancang kanggo keperluan konstruksi, pertambangan, kelautan lan irigasi.

Konstruksi: Sembarang warna, fleksibel, tahan abrasi karo penguatan PVC kaku utawa tulangan kain kanggo vakum kebak. Bolongan Gamelan. Uga kasedhiya ing konstruksi sing jelas.



View as  
 
<1>
Selang Hisap Industri Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Hisap Industri ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.