Ngarep > Produk > Selang Industri > Selang Layflat Industri

Selang Layflat Industri

Selang Layflat Industri nuduhake tembung kunci selang PVC lay datar, selang debit, selang pangiriman, selang pompa, lan selang rata, sing digawe saka benang poliester industri sing kuwat lan strip PVC kualitas liwat ekstrusi sing dibentuk kanthi distribusi benang poliester terus-terusan . Iki ora beracun, ora ambu, anti-tuwa, entheng, tekanan bursting dhuwur lan umur panjang. Cocog kanggo pasokan banyu lan got ing irigasi pertanian, lanskap, konstruksi, industri lan pertambangan.



View as  
 
<1>
Selang Layflat Industri Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Layflat Industri ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.