Selang Flat Lay PVC Tekanan Tinggi
  • Selang Flat Lay PVC Tekanan Tinggi - 0 Selang Flat Lay PVC Tekanan Tinggi - 0

Selang Flat Lay PVC Tekanan Tinggi

We pabrik lan pasokan tekanan tinggi selang PVC kanthi selang datar kanthi kinerja biaya sing apik wiwit taun 2005. 70% selang diekspor ing saindenging jagad lan umume para pelanggan yaiku dealer lan distributor. Sugeng rawuh priksaan lan pangarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

We pabrik lan pasokan tekanan tinggi selang PVC kanthi selang datar kanthi kinerja biaya sing apik wiwit taun 2005. 70% selang diekspor ing saindenging jagad lan umume para pelanggan yaiku dealer lan distributor. Sugeng rawuh priksaan lan pangarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya ing China.

 

Pambuka Produk

Pabrikan

Plastik SUNGFORD

Jinis

Produsen selang pvc, pemasok, grosir

Papan asal

Shandong, CHN

Ukuran Kasedhiya

Saka 1 "nganti 8" 10 "12"

Materi

Bahan PVC Anyar

Benang poliester tarik tarik industri

Penguatan

Poliester

Werna

Biru, coklat, kuning, ijo, abang, oranye lsp

Dawane saben rol

30m ~ 100m utawa Customized

Tekanan Burst

24-30Bar


 

Keuntungan Selang Flat Lay Tekanan PVC

1) Teknik anyar: mbentuk siji-langkah PVC sing unik, adhesi tinggi ing antarane lapisan, tutup penguat lan tutup

2) Tugas abot, tekanan dhuwur, penguatan poliester ukuran sing kuat.

3) Selang ngeculake iki duwe selang datar sing katon cerah, lapisan alus utawa permukaan tahan aus, lan alus.

4) Ketahanan asam lan alkali, resistensi penuaan, anti-regangan, anti-kerut, tekanan burst dhuwur, umur layanan dawa.

5) Ora beracun lan tanpa rasa, bisa digulung lan dilempar, lan gampang dipindhah.

6) Dawane dipasang liwat nozel kanggo entuk ekstensi tanpa wates.

 

Aplikasi

Dirancang khusus kanggo tekanan dhuwur lan lingkungan sing keras.

Utamane digunakake kanggo taburan tekanan tinggi & dewatering, penambangan ing lemah, pangiriman bahan kimia ringan, lampu utawa pembuangan lumpur, konstruksi, pangiriman penambangan, industri kelautan lan liya-liyane.

 

Spesifikasi

Bobot kg / m bisa dadi kustomisasi minangka kebutuhan pelanggan.

Parameter tabung layflat WP 6BAR.

Barang No.

Inci

I.D.

M / Gulung

W.P.

B.P.

Bobot

MM

M

BAR

KG / Gulung

LH06-025

1 "

25

100

6

18

17

LH06 -032

1-1 / 4 "

32

100

6

18

20

LH06 -038

1-1 / 2 "

38

100

6

18

25

LH06 -051

2 "

51

100

6

18

28

LH06 -065

2-1 / 2 "

65

100

6

18

50

LH06 -076

3â €

76

100

6

18

55

LH06 -102

4 "

102

100

6

18

80

LH06 -127

5 "

127

100

6

18

115

LH06 -153

6 "

153

100

6

18

160

LH06 -203

8 "

203

50

5

15

125

 

Parameter tabung layflat WP 8BAR.

Barang No.

Inci

I.D.

M / Gulung

W.P.

B.P.

Bobot

MM

M

BAR

KG / Gulung

HDLH-025

1 "

25

100

8

24

20

HDLH -032

1-1 / 4 "

32

100

8

24

23

HDLH -038

1-1 / 2 "

38

100

8

24

30

HDLH -051

2 "

51

100

8

24

38

HDLH -065

2-1 / 2 "

65

100

8

24

65

HDLH -076

3â €

76

100

8

24

85

HDLH -102

4 "

102

100

8

24

105

HDLH -127

5 "

127

100

8

24

150

HDLH -153

6 "

153

100

7

21

200

HDLH -203

8 "

203

50

6

18

150

 

Produksi Selang Flat Flat Tekanan PVC Tekanan Tinggi

MOQ

1000 meter

Wektu pangiriman

15-20 dina kanggo siji 20 kontainer GP

Pelabuhan

Qingdao, CHN

Produktivitas

200000 meter / dina

Syarat pambayaran

Pembayaran 30% sadurunge, saldo nalika ndeleng BLcopy

L / C sing ora bisa dibatalake nalika dideleng

Werna

Coklat, biru, kuning, ijo, abang, oranye, transparan, lsp




Panas Tags: Selang Flat PVC Tekanan Tinggi, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.