Selang Suction PVC Tugas Heavy
  • Selang Suction PVC Tugas Heavy - 0 Selang Suction PVC Tugas Heavy - 0

Selang Suction PVC Tugas Heavy

Selang Suction PVC Tugas Berat iki bobote abot lan kekandelan luwih akeh, biasane digunakake kanggo nyedhot lan ngirim bahan padhet. Tembok sing kuwat kanthi tulangan heliks PVC kaku, luwih awet tinimbang selang sedhot kekandelan normal.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Selang Suction PVC Tugas Heavydigawe saka bahan PVC angel kanthi kekandelan lan bobot luwih akeh, Sing luwih kuwat lan tahan nyandhang, retak lan tahan pengaruh, mula bakal luwih dawa umur lan awet.

Selang nyedhot lan ngeculake PVC (polivinil klorida) digunakake kanggo vakum utawa pompa banyu ing operasi pembersih lan tangki septik lan kanggo aplikasi industri lan pertanian umume sing butuh selang kanthi resistensi kimia entheng.

Tabung iki sing uga diarani selang sedhot bertegangan heliks, selang sedhot bergelombang, selang sedhot banyu bening, selang sedhot pompa lsp.

Selang sedhot PVC berkualitas tinggi sing dirancang kanggo macem-macem aplikasi sedhot utawa transfer.


General purpose of Selang Suction PVC Tugas Heavy 

Selang iki bobote abot lan kandel luwih akeh, biasane digunakake kanggo nyedhot lan ngeterake bahan padhet.

Tembok sing kuwat kanthi tulangan heliks PVC kaku, luwih awet tinimbang selang sedhot kekandelan normal.

Digunakake kanthi akeh liwat industri ing aplikasi tekanan positif lan negatif, cocog kanggo ngirim lan nyedhot banyu, minyak, bubuk, butiran ing industri pompa, konstruksi, industri pertambangan, pabrik kimia lan akeh aplikasi industri liyane.


Konstruksi

PVC fleksibel lan awet diekstrusi bebarengan karo tulangan heliks sing kaku, bolongan lan tutup alus, kanthi friksi kurang, gampang diseret.

Tembok njaba bisa dadi iga utawa gulung bergelombang.

Spiral PVC kaku sing kuat.


Specifications Of Selang Suction PVC Tugas Heavy 

Elinga yen ukuran lan kekandelan bisa dikustomisasi, iki tegese kita bisa nggawe kekandelan kaya panjaluk pelanggan.

Tabel ing ngisor iki mung kanggo referensi.


Selang Suction PVC Tugas Heavy outstanding advantages

Keluwesan, bobot entheng, tahan remuk lan abrasi, tabung alus kanggo kurang gesekan, tutup sing alus bisa gampang nyeret, tahan udan, jelas duwe aliran visual kanthi bahan, tahan korosi kanggo bahan kimia ringan, macem-macem dawa sing kasedhiya lan bisa diwenehake kopling lan klem sing beda-beda, selang sing cocog kanggo selang karet ply-bungkus sing akeh lan luwih abot.

Suhu Makarya: -10 ° C-65 ° C


Layanan Pelanggan

Produk Manufaktur OEM, Paket

Harga kompetitif-Ekspor pabrik langsung

Kualitas banget- verifikasi luwih saka 30 negara.

Sampel gratis, nanging biaya nyata bakal dibayar dening pelanggan lan pesenan conto sing kasedhiya.

Tanggepan sampeyan ditanggepi 24 jam

Sawise dikirim, kita bakal nglacak barang, nganti sampeyan entuk.

Kita bakal nyedhiyakake layanan lan jaminan kualitas paling apik sawise adol.



Panas Tags: Selang Hisap PVC Tugas Heavy, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.