Selang Flat Lay Lay PVC Tugas
  • Selang Flat Lay Lay PVC Tugas - 0 Selang Flat Lay Lay PVC Tugas - 0

Selang Flat Lay Lay PVC Tugas

Kita minangka produsen profesional selang PVC Lay Flat ing China kanthi pirang-pirang taun, kanthi rega sing kompetitif lan kualitas premium, produke bisa didol kanthi apik ing omah lan ing luar negeri. Sugeng rawuh ing jinis pipa pipa PVC.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kita minangka produsen profesional selang PVC Lay Flat ing China kanthi pirang-pirang taun, kanthi rega sing kompetitif lan kualitas premium, produke bisa didol kanthi apik ing omah lan ing luar negeri. Sugeng rawuh ing jinis pipa pipa PVC.

 

Pambuka Produk

Jinis Produk

Tugas abot & selang layflat tekanan dhuwur

Pesenan Minimal

1tons / 1000 kg

FCL utawa dicampur karo selang liyane umume lan hemat biaya.

Bahan Baku

Senyawa pvc, penguatan poliester kekuatan tinggi

Teknologi

Teknologi ekstrusi siji langkah Korea maju

Ukurane

1â € -12â €

Dawane / gulung

20m, 25m, 30m, 40m, 50m, 100m, 25ft, 50ft, 100ft, 300ft utawa kustomisasi

Tekanan Makarya

8-10bar / 116psi-145psi

Werna

Coklat, Biru, kuning, abang, ana warna sing ana

Nyithak

Sembarang merek utawa tembung minangka panjaluk

Urusan Lumahing

Gamelan utawa Nganggo loreng

Panganggone

Pangiriman cairan ing kahanan tekanan dhuwur

Pengepakan

Kertu kertas, tas anyaman, tali

Wektu Pangiriman

Biasane 15-20 dina kanggo 1x20G Sawise pesen dikonfirmasi.

Istilah Dagang

FOB Qingdao / CFR

Jangka Pembayaran

T / T, L / C Ora bisa dibatalake

Syarat Khusus

Minangka sarat para pelanggan

 

Struktur

Digawe saka tabung lan tutup PVC kualitas Premium, dikuatake kanthi rong tali spiral lan tali sintetis bujur.

Tabung lan Tutup Kualitas Premium: Dirancang kanggo aplikasi tugas abot.

Selang ngeculake tugas abot duwe tekanan kerja sing luwih dhuwur lan tahan ozon, yen dibandhingake karo selang datar awam PVC.

 

Aplikasi Selang Flat Lay Duty Heavy

Discharge banyu dirancang kanggo layanan awet ing aplikasi tugas abot kayata tambang.

PVC Tugas Heavy dilebokake selang rata sing luwih unggul tinimbang selang Discharge PVC konvensional liyane
Hydrant Portable, Dewatering, Konstruksi, Industri, Pertambangan, Pertanian, Quarry, Relay Supply Line

Gunakake minangka selang banyu ing aplikasi penambangan lemah.

Suhu: -10 ° C + 65 ° C.


Fitur & Wuku

Ditampa MSHA

Tahan zona O

Nolak kinking lan corak

Kapabilitas tugas abot durung entheng

Panyimpenan - Kabeh kumparan duwe inti PVC supaya luwih gampang dispensasi.


Spesifikasi Selang Flat Lay Duty Heavy Duty

SIZE NOMINAL

I.D.

BAGIAN #

W.P. (PSI)

B.P. (PSI)

1â €

1.04 "

PVCLAY-25-HD

120,150

360.450

1 1/4â €

1.3 "

PVCLAY-32-HD

120,150

360.450

1 1/2 / €

1,56 "

PVCLAY-38-HD

120,150

360.450

2 "

2,09 "

PVCLAY-51-HD

120,150

360.450

2 1/2 "

2,57 "

PVCLAY-64-HD

120,150

360.450

3 "

3,07 "

PVCLAY-76-HD

120,150

360.450

4 "

4.10 "

PVCLAY-102-HD

120,150

360.450

5 "

5.07 "

PVCLAY-127-HD

120,150

360.450

6 "

6.16 "

PVCLAY-152-HD

120,150

360.450

8 "

8,17 "

PVCLAY-203-HD

90,120

270.360

10 "

10,2 "

PVCLAY-254-HD

30,50

90.150

12 "

12,3 €

PVCLAY-305-HD

30,50

90.150


Layanan Pelanggan

1.Warna YouTube / Tutup: Warna tutup Biru, Abang, Coklat, Ijo, Kuning, lan Ireng kasedhiya. Werna liyane bisa disesuaikan

2. Cap: Spesifikasi utawa cap logo ing pungkasan selang gratis

3.Dawa: 30-100M miturut pilihan kustom

4. Kekandelan tembok lan bobot liyane kanggo saben meter bisa disesuaikan

5. Print papan kertu khusus

6. Aksesoris Kasedhiya: Kopling Selang Camlock, Storz, Pin lug, Kopling Selang Jorn Morris, Klem Selang Tipe Amerika, Jerman utawa Inggris.

7. OEM & ODM minangka aspek ing ngisor iki.

 

 

Panas Tags: Selang Flat Lay PVC Tugas berat, Tiongkok, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.