Selang Flat PVC Tujuan Umum
  • Selang Flat PVC Tujuan Umum - 0 Selang Flat PVC Tujuan Umum - 0

Selang Flat PVC Tujuan Umum

Plastik SUNGFORD minangka tujuan umum kanggo produsen lan pemasok selang PVC ing pirang-pirang taun ing China. Kanthi rega sing kompetitif, kualitas premium, kinerja biaya sing apik, kita nampa pujian sing tetep saka para pelanggan reguler sing asale saka omah lan luar negeri.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plastik SUNGFORD minangka tujuan umum kanggo produsen lan pemasok selang PVC ing pirang-pirang taun ing China. Kanthi rega sing kompetitif, kualitas premium, kinerja biaya sing apik, kita nampa pujian sing tetep saka para pelanggan reguler sing asale saka omah lan luar negeri.


Katrangan Produk

Jinis Produk

Selang ngeculake banyu

Pesenan Minimal

1ton / 1000 kg

FCL utawa dicampur karo selang liyane umume lan hemat biaya.

Bahan Baku

Senyawa PVC Murni, penguat poliester kekuatan dhuwur

Teknologi

Teknologi ekstrusi siji langkah Korea maju

Ukurane

1â € -12â €

Dawane / gulung

30m / 50m / 100m utawa kustomisasi

Tekanan Makarya

2-10bar / 30psi-150psi

Werna

Kasedhiya warna biru, kuning, abang, ana warna apa wae

Nyithak

Sembarang merek utawa tembung minangka panjaluk

Panganggone

Tujuan umum kanggo debit banyu lan pangiriman utawa cairan normal liyane

Papan Asal

SHANDONG, CINA

Wektu Pangiriman

Biasane 15-20 dina kanggo 1x20G Sawise pesen dikonfirmasi.

Istilah Dagang

FOB Qingdao / CFR

Jangka Pembayaran

T / T, L / C Ora bisa dibatalake

Kemampuan pasokan

500tons saben wulan

Syarat Khusus

Minangka sarat para pelanggan

Suhu kerja

-10 ° C - 65 ° C


 

Klasifikasi (Miturut tekanan kerja)

Selang sing dipasang ringan (3-4 bar)

1. Penyediaan banyu & saluran kanggo pabrik, irigasi pertanian, kebon, taman. Tekanan kerja yaiku3-4 bar. 2. Dijamin bahan partikel PVC anyar sing berkualitas, ora ana bahan daur ulang ing selang.

2. Proses ngasilake siji-langkah kanthi mesin extruded canggih, luwih tipis, luwih entheng bisa nolak tekanan dhuwur.

4. Asam-bukti, alkali-bukti, anti-UV, suwene layanan suwene.

5. Ramah lingkungan, aplikasi kanggo standar REACH.


Selang tugas sedheng (6 bar)

1. Penyediaan banyu & saluran kanggo pabrik, irigasi pertanian, kebon, taman. Tekanan kerja 6 bar. Bisa kerja kanthi suwe.

2. Nyandhang banget, tahan asam, tahan alkali, anti-UV, suwene layanan suwene.

 

Selang datar ditrapake (8-10 bar)

1. Pelepasan bubur lan debit banyu sing akeh tugas ing pabrik, situs konstruksi, pabrik pembuatan kapal lan proyek gedhe liyane.

2. Tekanan kerja bisa 10 bar, tekanan jeblugan bisa uga 30 bar. Ora kecelakaan sajrone kerja. Nyandhang banget, tahan asam, tahan alkali, anti-UV, suwene layanan suwene.

 

Spesifikasi Selang Flat PVC Tujuan Umum

Tugas entheng

Barang No.

Inci

I.D.

M / Gulung

W.P.

B.P.

Bobot

CBM / Roll

MM

M

BAR

KG / Gulung

M

MDLH-025

1 "

25

100

5

15

15

0.017

MDLH-032

1-1 / 4 "

32

100

5

15

17

0.020

MDLH-038

1-1 / 2 "

38

100

5

15

20

0.024

MDLH-045

1-3 / 4â €

45

100

4

12

21

0.029

MDLH-051

2 "

51

100

4

12

22

0.034

100

5

15

24

0.034

MDLH-064

2-1 / 2 "

65

100

4

12

32

0.046

100

5

15

35

0.046

MDLH-076

3â €

76

100

4

12

36

0.060

100

5

15

40

0.060

MDLH-102

4 "

102

100

3

9

53

0.083

100

4

12

55

0.083

100

5

15

60

0.086

MDLH-127

5 "

127

100

4

12

75

0.109

MDLH-153

6 "

153

100

4

12

85

0.141

MDLH-203

8 "

203

100

4

12

170

0.250

MDLH-254

10 "

254

50

3

9

130

0.170

MDLH-304

12 "

304

50

3

9

150

0.225

 

Tugas Sedheng 6bar

Barang No.

Inci

I.D.

M / Gulung

W.P.

B.P.

Bobot

CBM / Roll

MM

M

BAR

KG / Gulung

M

LH06-025

1 "

25

100

6

18

16

0.017

LH06 -032

1-1 / 4 "

32

100

6

18

18

0.020

LH06 -038

1-1 / 2 "

38

100

6

18

22

0.024

LH06 -045

1-3 / 4â €

45

100

6

18

24

0.029

LH06 -051

2 "

51

100

6

18

26

0.034

LH06 -064

2-1 / 2 "

65

100

6

18

40

0.046

LH06 -076

3â €

76

100

6

18

50

0.06

LH06 -102

4 "

102

100

6

18

70

0.083

LH06 -127

5 "

127

100

6

18

108

0.109

LH06 -153

6 "

153

100

6

18

120

0.141

LH06 -203

8 "

203

100

6

18

200

0.250

LH06 -254

10 "

254

50

3

9

130

0.170

 

Tugas abot & Tekanan Dhuwur 8-10bar

Barang No.

Inci

I.D.

M / Gulung

W.P.

B.P.

Bobot

CBM / Roll

MM

M

BAR

KG / Gulung

M

HDLH-025

1 "

25

100

10

30

20

0.017

HDLH -032

1-1 / 4 "

32

100

10

30

21

0.020

HDLH -038

1-1 / 2 "

38

100

10

30

29

0.024

HDLH -045

1-3 / 4

45

100

8

24

32

0.029

HDLH -045

1-3 / 4â €

45

100

10

30

35

0.029

HDLH -051

2 "

51

100

8

24

35

0.034

100

10

30

42

0.034

HDLH -064

2-1 / 2 "

65

100

10

30

54

0.046

HDLH -076

3â €

76

100

9

27

66

0.060

100

10

30

85

0.060

HDLH -102

4 "

102

100

9

27

100

0.083

HDLH -127

5 "

127

100

9

27

150

0.109

HDLH -153

6 "

153

100

8

24

200

0.141

HDLH -203

8 "

203

100

5

15

220

0.250

HDLH -254

10 "

254

50

4

12

150

0.170


Rincian Produksi lan Kemasan Selang Layflat Tujuan Umum

Produsen selang China kualitas tinggiPVC nyelehake selang irigasi datar

1. Kardus + tas anyaman (Packing Standar, bisa ndeleng gambar ing ngisor iki)

2. Paket Gaya Korea

Kraft-paper + film

3. Packing Liyane

Karton + tas anyaman + Pallet (Kanggo nggunakake ukuran gedhe Pallet kanggo nglindhungi selang)

4. Paket Khusus: Disesuaikan, njaluk supaya pelanggan ngirim foto

5.20GP bisa mbukak paling ora 21.5T, paling akeh 25T, sampeyan mung kudu ngetung bobote mula bisa ngerti pira gulung kanggo sak 20GP.

 

Profil perusahaan

Sungford plasticIndustrial minangka pabrikan profesional & eksportir Selang PVC ing China. Wiwit didegake, kita wis ngontrol lan mriksa bahan baku kanthi ketat kanggo njamin kualitas. Kangge, kita terus nyempurnakake sistem manufaktur lan pamrosesan kanggo nggayuh kebutuhan para pelanggan sawayah-wayah.

Kanthi kualitas stabil, pangiriman tepat waktu lan harga kompetitif, produk kami akeh digunakake ing mesin konstruksi lan peralatan, pertambangan batubara lan industri transmisi daya ing luwih saka 30 negara.



Panas Tags: Selang Flat PVC Tujuan Umum, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Pabrik China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.