Ngarep > Produk > Selang PVC > Selang Gas

Selang Gas

Selang gas uga diarani selang gas LPG, sing digawe saka PVC antikorrosif kanthi penguatan poliester lan dirancang khusus kanggo pangiriman gas, CNG, LNG, NG ing kulawarga, industri. Selang LPG iki fleksibel, tekanan dhuwur, resistensi ozon, resistensi penuaan, umur dawa.

Minangka salah sawijining produsen selang gas Grosir China paling profesional, pemasok, grosir, kita entuk selang massal Grosir.



View as  
 
<1>
Selang Gas Kabeh digawe ing Tiongkok, sampeyan bisa yakin bakal tuku produk saka pabrik. Sungford minangka salah sawijining profesional manufaktur lan pemasok Selang Gas ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.