Selang Udara Kompresor PVC
  • Selang Udara Kompresor PVC - 0 Selang Udara Kompresor PVC - 0

Selang Udara Kompresor PVC

Saiki, luwih akeh Kompresor Selang Udara PVC digunakake kanggo udhara tekanan dhuwur lan pangiriman cairan ing pirang-pirang aplikasi, Ekonomis, entheng, alternatif suhu sithik kanggo karet karet, resistensi abrasi sing apik, tahan UV lan cuaca, rumus

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Saiki, luwih akeh Kompresor Selang Udara PVC digunakake kanggo udhara tekanan dhuwur lan pangiriman cairan ing pirang-pirang aplikasi, Ekonomis, entheng, alternatif suhu sithik kanggo karet karet, resistensi abrasi sing apik, tahan UV lan cuaca, dirumusake kanggo fleksibilitas suhu sing kurang.


Pambuka Selang Udara Kompresor PVC

Jinis Produk

Selang Udara, selang PVC tekanan tinggi

Pesenan Minimal

1000kg / 1 ton

FCL larang regane lan ekonomis

Materi

Bahan pvc

Penguatan poliester kekuatan dhuwur

Selang lumahing padhang & matte minangka pilihan

Ukurane

1/4 "-1" € kanthi kekandelan sing disesuaikan

Dawane / gulung

20-100m, Sembarang dawa minangka syarat

Tekanan Makarya

20-40bar / 2-4 Mpa

Werna

Ireng, kuning, ijo, ana warna sing ana

Fitur

Luwes, Anti-UV, Anti-Abrasi, Fleksibel, Lembut, Bebas Bebas

Sedheng Ngangkut

Gas, Banyu, Minyak, Udara

Suhu kerja

-10 ° C -65 ° C

Papan Asal

Shandong, China

Wektu Pangiriman

Biasane 15-20 dina kanggo 1x20G Sawise pesen dikonfirmasi.

Istilah Dagang

FOB Qingdao / CFR

Jangka Pembayaran

T / T, L / C Ora bisa dibatalake

Kode HS

3917390000

Syarat Khusus

Minangka sarat para pelanggan


Struktur Produk

Tabung & tutup: senyawa PVC, warna apa wae

Penguatan: Benang kekuatan tarik dhuwur


Lapisan njero lan njaba tembok pipa digawe saka PVC empuk khusus, lan lapisan penguat tengah ditenun kanthi serat poliester sing kuat banget.

Awak tubing iku entheng, alus, padhang, indah, ayu, lan duwe ciri tahan suhu dhuwur, resistensi nyandhang, lan tahan korosi. , Lumahing tabung iku garis alus utawa lancip.


Fitur Selang Udara Kompresor PVC

Ekonomis, bobot entheng

Alternatif suhu rendah kanggo selang karet

Resistensi abrasi sing apik banget.

Tekanan kerja 300PSI, tingkat keamanan 4: 1

U.V. lan tahan cuaca

Kisaran Suhu Layanan: -10 ° C nganti 65 ° C


Aplikasi

Transfer bahan kimia larut udhara, banyu lan banyu entheng

Cocog kanggo aplikasi ruangan ing tanduran sing butuh selang tujuan ekonomi umum

Jalur pasokan udara sing apik kanggo alat pneumatik lan sistem semprotan cat.

Umume digunakake kanggo ngeterake macem-macem gas, banyu tekanan tinggi lan solusi liyane, lsp. Digunakake ing transportasi udara terkompresi industri, pembersihan industri, pertanian, peralatan medis, penyemprotan tekanan tinggi, lsp.

Iki minangka pasokan udara tekanan tinggi sing cocog kanggo teknik sipil, pabrik, peralatan mekanik lan alat. Produk pendukung pasokan banyu.


Spesifikasi Selang Udara Kompresor PVC

Tekanan kerja sing luwih dhuwur 40Bar bisa digawe kanthi 2 lapisan penguat poliester.


Produksi, Pengepakan Lan Pangiriman

Rincian Kemasan

1. film palstic dibungkus nganggo label sing dipasang

2. tas anyaman dibungkus

3. Kothak karton sing disesuaikan katon kelas dhuwur.

4. Kertu kertas warna-warni ing gulungan pengepakan.

5. palet dimuat

Wektu kiriman: 15 dina kanggo 1x20ft lan 20 dina kanggo 1X40hq

Pelabuhan: Qingdao, China


Rincian Selang Air Kompresor PVC

Lumahing alus ing njero njaba.

Werna cerah, warna apa wae kasedhiya.

3 lapisan lan 5 lapisan kanggo pilihan.

Bahan baku campuran campuran PVC utawa PVC & Karet bisa dipilih.

Kabeh jinis fittings bisa diinstal minangka panjaluk.




Panas Tags: Selang Udara Kompresor PVC, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.