Selang Fiber dikiatake Serat PVC
  • Selang Fiber dikiatake Serat PVC - 0 Selang Fiber dikiatake Serat PVC - 0

Selang Fiber dikiatake Serat PVC

Kita minangka produsen lan pemasok Selang Fiber Reinforced Selang profesional sing wis pirang-pirang taun suwene ing China. Jinis selang PVC kita diekspor menyang akeh distributor ing luwih saka 40 negara lan entuk umpan balik lan reputasi sing apik. Kita ngarepake priksaan sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kita minangka produsen lan pemasok Selang Fiber Reinforced Selang profesional sing wis pirang-pirang taun suwene ing China. Jinis selang PVC kita diekspor menyang akeh distributor ing luwih saka 40 negara lan entuk umpan balik lan reputasi sing apik. Kita ngarepake priksaan sampeyan.

 

Pambuka Produk

Jinis

Selang banyu

warna lan ukuran, kekandelan

Miturut sarat klien

 

MOQ

1 ton / 1000 kg

FCL larang regane lan ekonomis

Pelanggan biasane FCL dicampur karo jinis selang PVC liyane

Standar

ISO9001: 2000 / ISO14001: 2004

Dawane

30m / 50m / 100m utawa minangka sarat

aplikasi

ngatur cairan, gas, udara, lsp

Sertifikasi

ROHS, tekan, SGS

FDA nyetujoni selang bahan panganan

Fitur

ora beracun, tanpa ambu ora enak

w.p.

4-10bar

B.P.

12-30BAR

Suhu kerja

-10â „ƒto + 65â„ ƒ

 

 

Konstruksi Selang Fiber Tegangan Serat PVC                                                    

Tabung lan Tutup: PVC Murni
Penguatan: serat poliester tarik sing dhuwur

Lumahing Gamelan ing njero lan njaba

Pipa vinil jelas kanggo gampang ngawasi aliran cairan, interior lan eksterior sing mulus sing nyegah akumulasi endapan lan ngidini aliran lan pembilasan gampang.


Aplikasi

Selang bertulang serat PVC digunakake kanggo ngirim banyu, minyak, gas kanthi kondisi kerja normal ing pabrik, pertanian, kapal, bangunan lan kulawarga.

Selang sing digunakake kanggo bahan panganan digawe saka bahan bahan panganan khusus, Uga bisa digunakake kanggo ngaturake susu, minuman, minuman keras, bir, selai lan panganan liyane, bisa uga digunakake kanggo selang shower shower PVC.

Kanthi keluwesan, kemampuan mekanik lan dielektrik sing apik, kinerja resistensi semangat, pipa PVC digunakake kanthi akeh kanggo perlindungan insulasi njaba, kanthi efektif ngemot kabel sampeyan kanggo nyegah kerusakan.

 

Fitur Selang Fiber Dikiatake Serat PVC   

Fleksibel, transparan, awet, ora beracun, tanpa ambu ora enak

Anti erosi lan anti abrasi

Nambahake garis simbol kanthi warna ing permukaan selang

Panjang / gulung, nyetak, warna, garis, pengepakan, diameter, kekerasan (keluwesan) kabeh kustomisasi utawa OEM.

Resistensi apik kanggo ngremukake lan umume bahan kimia, anti-UV.
Radius lentur cilik lan fleksibel.

 

Spesifikasi

Elinga yen kekandelan ing meja mung kanggo referensi.

Kekandelan apa wae (bobot kg / m) bisa disesuaikan karo sarat.

 

Packing lan Pangiriman Selang Serat PVC sing Dicenthang

Paket ekspor standar yaiku film Plastik.

Kemasan khusus bisa disesuaikan.

Wektu Pangiriman: 15-20 dina kanggo 1x40HQ

Ngundhuh Pelabuhan: Qingdao, China

Istilah perdagangan: FOB / CIF

Bayaran: T / T utawa L / C

MOQ: 1000kg

 

 

Panas Tags: Selang Fiber Dikiatake Serat PVC, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.