Tubing PVC Cetha lan Transparan
  • Tubing PVC Cetha lan Transparan - 0 Tubing PVC Cetha lan Transparan - 0

Tubing PVC Cetha lan Transparan

Tabung PVC Cetha lan Transparan, Tabung plastik iki gampang digunakake, dibentuk, lan ditekuk lan bisa dipotong kanthi gampang karo alat pemotong apa wae. Umumé tahan kanggo alkali, alkohol, lan asam lan bahan kimia ringan. Minangka produsen, kita ngembangake distributor liwat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tabung PVC Cetha & Transparan, Tabung plastik iki gampang digunakake, dibentuk, lan ditekuk lan bisa dipotong kanthi gampang karo alat pemotong apa wae. Umumé tahan kanggo alkali, alkohol, lan asam lan bahan kimia ringan.

Minangka pabrikan, kita ngembangake distributor ing jagad iki. Ngarepake pitakon sampeyan.


Pambuka Tubing PVC Cetha lan Transparan

Jeneng Produk

Hose PVC sing Cetha

Materi

PVC bening kristal anyar

Werna

Transparan utawa Selaras

Sertifikat

ROHS, SGS, FDA kanggo bahan panganan

MOQ

MOQ: 1 ton / 1000 kg

FCL larang regane

FCL dicampur karo jinis selang liyane umume

Suhu kerja

-10 ~ + 70Degree Celcius

Logo

Bisa dadi merek pelanggan


Karakteristik Tubing PVC Cetha lan Transparan

1, Cetha, bening, bunder.

2, interior Gamelan. Tahan koleksi endhepan lan bakteri.

3, Non-beracun lan tanpa rasa

4, tembok pipa bening kristal

5, suhu sithik lan tahan suhu dhuwur.

6, Keluwesan sing apik banget.

7, tahan minyak lan korosi.

8, cahya srengenge ora ngganti warna.


Struktur Tubing PVC Cetha & Transparan

Tembok PVC sing ora dikuatake anyar.

Bahan kelas kualitas normal lan bahan kualitas bahan panganan khusus FDA.

Ekstrusi siji langkah.

Bisa nyithak tembung ing selang.


Spesifikasi Tubing PVC Cetha lan Transparan

Cathetan: Ukuran lan kekandelan apa wae bisa disesuaikan, kayata 1mm, 1.4mm, 1.5mm, 2mm, 3mm, 4mm, lsp.

Ukurane

Pangukuran Metric

W.P.

B.P.

Bobot

Pengepakan
Takeran

Volume

At23â „ƒ

Inci

I.D.
mm

O.D.
mm

M / gulung

Mpa

Mpa

Kg / gulung

D × H mm

m

1/4

6

8

100

0.5

1.5

2.9

430 × 180

0.033

5/16

8

10

3.8

400 × 110

0.018

3/8

10

12

4.6

420 × 110

0.019

1/2

12

15

50

0.3

1

4.3

420 × 120

0.021

5/8

15

18

5.2

420 × 130

0.029

3/4

19

22

6.5

560 × 150

0.047

1

25

31

0.3

0.9

17.8

660 × 160

0.07

1-1 / 4

32

38

22

650 × 160

0.067

1-1 / 2

38

44

26

780 × 200

0.122

2

50

58

40

36.6

950 × 250

0.2

 

Aplikasi Tubing PVC Sing Cetha lan Transparan

Iki digunakake kanggo ngirim cairan umum, kayata banyu, minyak, gas tekanan tekanan ing pabrik, pertanian, kapal, bangunan lan kulawarga.

Selang bahan panganan bisa digunakake ing industri panganan, kayata susu, bir, jus, anggur, lsp.


Packing lan Pangiriman Pipa PVC sing Jelas lan Transparan

Kemasan normal yaiku film PE, pengepakan khusus bisa dadi kustomisasi.

Wektu pangiriman: 15 dina kanggo 1x40HQ

Pelabuhan: Qingdao, China

Istilah perdagangan: FOB / CIF


Layanan Kita

Produk Manufaktur OEM, Paket

Sampel gratis lan pesenan conto kasedhiya

Pitakon lan tanggapan sampeyan dijaluk 24 jam

Sawise dikirim, kita bakal nglacak barang, nganti sampeyan entuk.

Kita bakal nyedhiyakake layanan lan jaminan kualitas paling apik sawise adol.

Minangka produsen & pemasok Pipa PVC Clear & Transparan profesional suwene wis pirang-pirang taun, welcome pelanggan akeh Grosir selang PVC lan muga-muga kerja sama sing apik lan dadi mitra sing bisa dipercaya.



Panas Tags: Pipa PVC sing Cetha lan Transparan, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.