Selang Taman PVC kabeh-cuaca
  • Selang Taman PVC kabeh-cuaca - 0 Selang Taman PVC kabeh-cuaca - 0

Selang Taman PVC kabeh-cuaca

Kita minangka produsen Selang Taman Taman All-cuaca profesional ing Tiongkok wiwit taun 2005. Selang banyu iki digawe saka PVC fleksibel kanthi penguatan serat, akeh digunakake kanggo irigasi, pangiriman banyu ing kebon, bagean, komunitas, lsp. Sugeng Rawuh ing Grosir

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kita minangka produsen Selang Taman Taman All-cuaca profesional ing China wiwit taun 2005.

Selang banyu iki digawe saka PVC fleksibel kanthi tulangan serat, umume digunakake kanggo irigasi, pangiriman banyu ing kebon, bagean, komunitas, lsp.

Sugeng rawuh ing akeh adol tabung.


Pambuka Produk

Jinis

Selang banyu, pipa selang taman PVC

Materi

Formula anti-UV PVC kanthi tulangan serat

Teknologi

Korea teknologi ekstrusi siji langkah

Ukurane

1/4 € - €

Dawane / gulung

Pangaturan dhewe 20m / 30m / 50mor

Kandel

2-4mm minangka sarat

Tekanan Makarya

5-10bar / 75psi-150psi

Katon & Werna

Selang Gamelan sing resik (Bisa nyedhiyakake warna akeh).

Kasedhiya warna ijo, kuning, ana warna

Garis warna bisa ditambah supaya katon ayu

Urusan Lumahing

Gamelan lan padhang, utawa nganggo garis loreng

Pengepakan

1, Film plastik + Pembungkus Rollage Bandage.

2, gulung nganggo kertas kertu warna, kemasan karton.

3, pengepakan khusus minangka syarat pelanggan

Papan Asal

Weifang, China

Wektu Pangiriman

Biasane 15-20 dina kanggo 1x40HQ sawise pesanan dikonfirmasi.

Istilah Dagang

FOB Qingdao / CFR

Jangka Pembayaran

T / T, L / C Ora bisa dibatalake

Kemampuan pasokan

400 ton saben wulan

Nozel

Logam utawa plastik, bisa dicocogake yen dibutuhake

Sertifikat

SGS ROHS Tekan

Syarat Khusus

Minangka sarat para pelanggan


Struktur Produk

Bahan anyar PVC lan penguat poliester.

Lahan resistensi UV, selang ideal kanggo penyiraman outdoorgarden.

Lumahing alus lan lumahing Garis kabeh kasedhiya.

Penampilan warna lan cerah, warna apa wae bisa disesuaikan.


Karakteristik Selang Taman PVC Kabeh Cuaca

1. Tanpa ambu lan lingkungan.

2. Formula anti-UV gampang digunakake ing srengenge.

3. Ringan, portabel, alus lan fleksibel.

4. Tahan abrasi, tekanan dhuwur lan resistensi cuaca sing ala.

5. interior Gamelan kanggo nyuda endhepan endhepan.

6. Umur lawase awet.


Spesifikasi Selang Taman PVC Kabeh Cuaca

Spesifikasi grafik kasebut minangka referensi, diameter batin lan kekandelan bisa disesuaikan.


Aplikasi Produk

Digunakake sacara wiyar kanggo nyiram kebon lan ngumbah mobil, ngresiki omah, ing taman, komunitas, pabrik lan kulawarga.


Selang Taman Kanthi Aksesoris

Aksesoris lan perlengkapan bisa dipasang minangka syarat pelanggan.

Pelanggan uga bisa tuku perlengkapan ing China lan ngirim perlengkapan menyang pabrik lan pasang menyang kemasan.


Kemasan Produk

Film PE, kain non-tenunan utawa minangka sarat pelanggan.

Kertu kertas sing apik lan warna kanthi perlengkapan katon apik lan tingkat dhuwur, nggawe selang paling cocog kanggo adol ing super market, toko online, toko alat, toko kebon, toko alat irigasi, lsp.


Pengiriman lan Pangiriman Selang Taman PVC kabeh cuaca

Sampel gratis lan siyap kapan wae, nanging barang kasebut kudu dibayar dening pelanggan.

Sampel kanggo ukuran, warna lan kekandelan bakal acak, amarga beda pelanggan biasane nggawe barang sing beda-beda.

Bakal dadi 15 dina kanggo 1x40HQ.


Layanan Pelanggan

Teknologi Korea, kualitas apik kanthi rega sing apik.

Umpan balik 24 jam kanggo pitakon, pitakon, utawa tanggapan.

OEM kanggo merek pelanggan.

Layanan purna jual premium, tenaga kerja sing bisa dilacak kanthi kualitas.



 

Panas Tags: Selang Taman PVC kabeh-cuaca, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.