Irigasi Pertanian Selang Flat Lay Lay
  • Irigasi Pertanian Selang Flat Lay Lay - 0 Irigasi Pertanian Selang Flat Lay Lay - 0

Irigasi Pertanian Selang Flat Lay Lay

Kami produksi lan pasokan Irigasi Pertanian PVC Lay Flat Selang wiwit 2005 lan ekspor diwiwiti ing taun 2008. Saiki, 70% jinis produk diekspor menyang distributor lan grosir manca negara ing saindenging jagad. Kita seneng nampa panjaluk sampeyan lan ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kami produksi lan pasokan Irigasi Pertanian PVC Lay Flat Selang wiwit 2005 lan ekspor diwiwiti ing taun 2008. Saiki, 70% jinis produk diekspor menyang distributor lan grosir manca negara ing saindenging jagad. Kita seneng nampa panjaluk sampeyan lan ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya ing China.


Irigasi Pertanian Pambuka Selang Flat Lay

Jinis Produk

Selang Irigasi Layflat / Selang Mbuwang Banyu

Pesenan Minimal

1ton, 1x20GP luwih larang regane

Pelanggan biasane nyampur karo jinis selang liyane sing nggawe kontainer 20GP utawa 40HC.

Siji blanja kanggo kabeh jinis tubing

Bahan Baku

Senyawa PVC Murni, penguat poliester kekuatan dhuwur

Ukurane

1â € -12â €

Dawane / gulung

Kustomisasi

Tekanan Makarya

45psi-150psi

Werna

Biru, kuning, abang, utawa kustomisasi

Nyithak

Kustomisasi

Panganggone

Pelepasan lan pangiriman banyu, umume transfer cairan ing pertanian, industri, penambangan, lsp

Papan Asal

Weifang, China

Istilah Dagang

FOB Qingdao / CFR

Jangka Pembayaran

T / T, L / C Ora bisa dibatalake

Kemampuan pasokan

500tons saben wulan

Syarat Khusus

Minangka sarat para pelanggan

Suhu kerja

-10 ° C - 65 ° C


 

Irigasi Pertanian Karakteristik Selang Flat Flat

Pipa populer, tahan lama sing cocog karo panjaluk para petani profesional ing endi wae.

Tembok sing abot lan poliester kekuatan dhuwur nambah tekanan kerja.

Teknologi mbentuk siji langkah nggawe ikatan sing apik lan ora bisa diresiki.

Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi persyaratan sistem irigasi.

Tekanan kerja 45psi-145psi bisa memenuhi macem-macem kahanan.

Bobot ringan kanggo tekanan kerja sing padha.


Irigasi Pertanian Aplikasi Selang Datar Lay

Digunakake sacara wiyar kanggo banyu, bahan kimia ringan lan pangiriman cairan normal lan transfer ing pertanian, konstruksi, kelautan, pertambangan, kolam renang, spa, irigasi, kontrol banjir lan tujuan sewa.

Salah sawijining selang layflat sing paling awet, umur layanan luwih dawa tinimbang selang rata umume.

 

Irigasi Pertanian Proses Produksi Selang Datar Lay Lay, Pangiriman lan Pangiriman

Prilling-Winding-Extrusion-Cooling-Printing-Stretching-Packing.

Kemasan normal dirajut tas nganggo kertu kertas lan ditrapake nganggo tali kemasan.

Kertu kertas bisa disesuaikan lan dicithak logo utawa merek pelanggan kanthi pesenan jumlah akeh.

Wektu kiriman: 15 dina kanggo kontainer 1x20ft selang rata.

Pelabuhan: Qingdao, China

 

Spesifikasi Selang Flat Irigasi Pertanian PVC

Tekanan kerja Thistubing bisa 45psi-145psi kanthi bobot / m lan ukuran poliester sing beda.

Tekanan kerja (3-5bar)

Barang No.

Inci

I.D.

M / Gulung

W.P.

B.P.

Bobot

MM

M

BAR

KG / Gulung

MDLH-025

1 "

25

100

5

15

15

MDLH-032

1-1 / 4 "

32

100

5

15

17

MDLH-038

1-1 / 2 "

38

100

5

15

20

MDLH-045

1-3 / 4â €

45

100

4

12

21

MDLH-051

2 "

51

100

4

12

22

100

5

15

24

MDLH-064

2-1 / 2 "

65

100

4

12

32

100

5

15

35

MDLH-076

3â €

76

100

4

12

36

100

5

15

40

MDLH-102

4 "

102

100

3

9

53

100

4

12

55

100

5

15

60

MDLH-127

5 "

127

100

4

12

75

MDLH-153

6 "

153

100

4

12

85

MDLH-203

8 "

203

100

4

12

170

MDLH-254

10 "

254

50

3

9

130

MDLH-304

12 "

304

50

3

9

150

 

Tekanan Kerja (6Bar)

Barang No.

Inci

I.D.

M / Gulung

W.P.

B.P.

Bobot

MM

M

BAR

KG / Gulung

LH06-025

1 "

25

100

6

18

16

LH06 -032

1-1 / 4 "

32

100

6

18

18

LH06 -038

1-1 / 2 "

38

100

6

18

22

LH06 -045

1-3 / 4â €

45

100

6

18

24

LH06 -051

2 "

51

100

6

18

26

LH06 -064

2-1 / 2 "

65

100

6

18

40

LH06 -076

3â €

76

100

6

18

50

LH06 -102

4 "

102

100

6

18

70

LH06 -127

5 "

127

100

6

18

108

LH06 -153

6 "

153

100

6

18

120

LH06 -203

8 "

203

100

6

18

200

LH06 -254

10 "

254

50

3

9

130


Irigasi Pertanian Gambar Lay Selang Flat Gambar Rinci

Teknologi ekstrusi siji langkah, jalinan sing apik banget.

Kita bisa nggawe bobot kg / m minangka panjaluk.

Kualitas gaya Korea sing apik banget.

Pipa irigasi layflat pertanian warna-warni

Tutup sing padhang lan alus ing njero njaba.



Panas Tags: Irigasi Pertanian Selang Flat Lay PVC, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Pabrik China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.