Ngarep > Babagan Kita>Babagan Kita

Babagan Kita

Sejarah Kita


Weifang Sungford Industrial Co., Ltd. yaiku Selang Flat Lay PVC, Selang Kawat Baja PVC, pemasok lan produsen Selang PVC Jalinan ing China.

Perusahaan kita kanthi cepet nyekel pasar internasional kanthi kualitas stabil lan andal lan rega kompetitif, lan entuk pujian lan reputasi sing apik.

Pabrik kasebut duwe area luwih saka 23.000 meter persegi, luwih saka 50 lini produksi, kapasitas produksi tahunan 20.000 ton.

Kita duwe staf profesional lan teknis 45 wong, kanthi pusat pangembangan produk anyar.


Pabrik Kita


Pabrik kasebut duwe area luwih saka 23.000 meter persegi, luwih saka 50 lini produksi, kapasitas produksi tahunan 20.000 ton.

Kita duwe staf profesional lan teknis 45 wong, kanthi pusat pangembangan produk anyar. With strong technical force and strict QC process, we can supply quality products with competitive prices in the shortest time.

OEM lan ODM mesthi kasedhiya.

Biasane merek OEM duwe merek dhewe, kalebu kekerasan, warna, pengepakan, percetakan, lsp.



Aplikasi Produk


Sajrone 15 taun kepungkur, Kita wis setya marang pangembangan, produksi lan penjualan selang PVC, kalebu selang PVC lay, selang bertulang serat PVC, selang kawat baja PVC, selang sedhot PVC, selang tekanan tinggi PVC, selang kebon PVC, Selang bening PVC, selang las PVC, selang udara PVC, lsp.

Produk kasebut digunakake kanggo pangiriman cairan, gas, udara, bubuk, partikel, endapan ing industri, teknik, konstruksi, pertanian, tambang, lsp.


Sertifikat kita


Kanthi teknologi produksi Korea sing mateng lan maju, kontrol kualitas sing ketat, perusahaan kami wis nglarasake mutu mutu ISO9001, ROHS lan SGSthird.

Kanggo selang bahan panganan, kita nyetujoni lan memenuhi standar FDA.


Piranti Produksi


Granulator canggih, extruder, peralatan uji coba kualitas, mesin pengepakan, lsp

Sakabehe luwih saka 50 lini produksi



Pasar Produksi


Luwih saka 70% produk diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Eropa, Amerika, luwih saka 50 negara ing saindenging jagad.

90% pesenan teka saka pelanggan biasa, kita mesthi nggawe pasar bebarengan karo pelanggan ing saindenging jagad.

Sugeng gabung karo kita!



Layanan Kita


7x24 jam kanggo pitakon, masalah lan priksaan.

Sampel gratis mesthi kasedhiya.

Pangiriman Cepet, 10-15 dina kanggo 1x20GP lan 15-20 dina kanggo 1x40HC.

Pelacakan Kualitas kanggo saben selang gulung.