Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Weifang Sungford Industrial Co., LTD.

Weifang Sungford Industrial Co., Ltd, didegaké ing taun 2005, dièkspor wiwit taun 2008, minangka pabrikan profesional lan eksportir selang PVC, produksi profesional Selang Flat PVC, Selang Kawat Baja PVC, Selang Jalur PVC, dununge ing Kabupaten Changle, kutha Weifang, Provinsi Shandong, ing jarak cedhak Jalan Raya Nasional No.309, tetep 150km adoh saka pelabuhan Qingdao.
Kanthi kualitas stabil lan andal, rega kompetitif, Kita kanthi cepet ngalahake pasar internasional lan nampa pujian lan reputasi sing apik.
Pabrik kasebut duwe area luwih saka 23.000 meter persegi, luwih saka 50 lini produksi, kapasitas produksi tahunan 20.000 ton. Kita duwe staf profesional lan teknis 45 wong, kanthi pusat pangembangan produk anyar. Kanthi kekuwatan teknis sing kuat lan proses QC sing ketat, kita bisa nyedhiyakake produk sing berkualitas kanthi rega kompetitif ing wektu paling cedhak.
OEM lan ODM mesthi kasedhiya.
Biasane merek OEM duwe merek dhewe, kalebu kekerasan, warna, pengepakan, percetakan, lsp.